Over ons

Notaris Boon is sinds 1 januari 2011 de nieuwe naam van het vertrouwde kantoor aan de Heereweg 266 in Lisse, voorheen bekend als: Notariskantoor Kompier. Het kantoor van Notaris Boon heeft een moderne dienstverlening, is laagdrempelig en heeft een informele sfeer.

Notaris Boon: “Het wordt als zeer prettig ervaren dat men hier al jaren hetzelfde team aantreft. Mensen zijn vaak gewend dat hun vaste accountmanager na een jaar al een andere functie heeft. Dat is hier niet zo. Ik werk hier met een hecht team dat al heel lang bij elkaar is.
Daardoor kennen wij onze cliënten.

Het kantoor is klein genoeg om persoonlijke aandacht aan iemand te kunnen besteden en van de privézaken van de cliënten op de hoogte te zijn, maar ook van voldoende omvang om de notariële vakkennis in huis te hebben.”

Het kantoor ligt in Lisse aan de rand van het centrum, is goed bereikbaar en heeft voldoende  gratis parkeerplaatsen op loopafstand. Tijdens werkdagen is het kantoor geopend van 08.30 tot 17.30 uur.

Wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier, een vrijblijvende offerte-aanvraag of per telefoon.

 

Jaap Boon 

Jaap Boon
Notaris

Rob ten Holder

Rob ten Holder
Kandidaat-notaris

Frank Deelissen

Frank Deelissen
Notaris-klerk

Monique de Bruin

Monique
de Bruijn

Secretaresse