Welkom bij

Notaris Boon

Notaris Boon is sinds 1 januari 2011 de nieuwe naam van het vertrouwde kantoor aan de Heereweg 266 in Lisse, voorheen bekend als: Notariskantoor Kompier. Het kantoor van Notaris Boon heeft een moderne dienstverlening, is laagdrempelig en heeft een informele sfeer.

Onze geschiedenis

Medewerkers

Belangrijke elementen van onze dienstverlening zijn: Kwaliteit, heldere communicatie en persoonlijke aandacht voor onze cliënten.

Jaap Boon
Notaris

Rob ten Holder
Kandidaat-notaris

Frank Deelissen
Notaris-klerk

Monique de Bruijn
Secretaresse

Notaris Boon:

“Het wordt als zeer prettig ervaren dat men hier al jaren hetzelfde team aantreft. Mensen zijn vaak gewend dat hun vaste accountmanager na een jaar al een andere functie heeft. Dat is hier niet zo. Ik werk hier met een hecht team dat al heel lang bij elkaar is. Daardoor kennen wij onze cliënten. Het kantoor is klein genoeg om persoonlijke aandacht aan iemand te kunnen besteden en van de privézaken van de cliënten op de hoogte te zijn, maar ook van voldoende omvang om de notariële vakkennis in huis te hebben.”

Geschiedenis

Het kantoor van Notaris Boon heeft een rijke historie in de Duin- en Bollenstreek en is nauw verbonden met Lisse.

De geschiedenis van het kantoor gaat rechtstreeks terug over een periode van meer dan 300 jaar. Zoek je nog verder terug dan zijn er akten en verklaringen bekend die in de 16e en 17e eeuw werden ‘verleden’ door de schouten en rentmeesters van de (ambachts)heerlijkheid van Lisse.

Uit de archieven blijkt dat notaris Jacob Adriaan Boon (als waarnemend notaris gestart in 2008) de opvolger is in het notaris-protocol dat terug gaat tot notaris Jacobus van Dorp, die in Lisse startte in 1708.

Bij dit onderzoek is het protocol (register van opgemaakte notariële akten) gevonden van notaris Jacobus van Dorp van de jaren 1734-1735, met als speciale vondst een daarin achtergebleven ganzenveer-pen waarmee hij zijn akten opmaakte (zie foto).

De volledige lijst van (oud)-notarissen vind u hier.

Contactgegevens

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Stuur een berichtEen routebeschrijving